Hovedside
Besøk på Gården


Kommer du innom gården på sommeren kan du møte kjælne småkalver og noen høner ute rett ved gårdstunet. Og ved Samdrifta  på oversiden av vegen kan du se kyrne som beiter ute hele sommeren.
Du kan spise vår nydelige RørosIs fra kuleisdisken, og du kan få kjøpt med deg den velsmakende gårdsmaten rett hjem.
 
Servering for grupper
Ved forhåndsbestilling for grupper på inntil 50 personer serverer vi lunsj med et bredt utvalg av gårdens produkter, eller kaffe og is/kaker.  I tilknytning til serveringen tar vi gjestene med på en omvisning i eggpakkeriet der vi følger egga på sin gang fra høna og fram til kartongen. Et besøk på Samdriftsfjøset kan også legges inn.  Og vi orienterer om gårdens lange historie og dagens drift. Ta kontakt for et opplegg til din gruppe.  Vi leverer også komplett gårdsmatbuffet til selskaper.
 
Catering
Vi leverer komplett gårdsmatbuffet til større og mindre selskaper. Vi bruker da egne produkter supplert med bl.a. fisk, smør, flatbrød osv fra andre produsenter i Rørosmat. Ønsker du å tilby dine gjester lokal kvalitetsmat med historie, ta kontakt med Galåvolden Gård og be om tilbud. Vi kan også leie ut vår flotte isvogn med innhold til selskaper. La gjestene selv forsyne seg av 6 typer RørosIs.